Myagergård – afdeling Hjorthøjgård

Vi gør en forskel

Fordi vi skal tænde en drøm hos den enkelte

Myagergård er et professionelt udvidet udrednings- og behandlingstilbud med 4 unge.

På Myagergård skaber vi struktur og forudsigelighed samtidig med, at vi til enhver tid skal være omstillingsparate for at kunne yde den bedst mulige behandling til den enkelte ung.

Vi inkluderer den unge i egen behandling, hvor vi arbejder intensivt gennem blandt andet PAS analyse, tjeklister med fokus på nærmeste udviklingszone, relationsskemaer og livshistorier. Disse er med til at gøre den enkelte unges udvikling synlig og målbar. Hos os er relationen til den unge det bærende igennem hele forløbet, og vi inddrager den unges netværk, så vidt det er muligt og til den unges bedste.

Vi lægger vægt på, at der er en kontinuerlig udvikling mellem ung og kontaktpædagog, hvor vi gennem test sikrer, at pædagogen arbejder ud fra lige præcis det stadie, hvor den enkelte unge er i sin udvikling. På denne måde kan vi gøre den unge mere og mere selvhjulpen skridt for skridt.

Vi er tydelige rollemodeller med forståelse for den enkeltes styrker og problematikker, så vi hele tiden arbejder med en individuel tilgang til den enkelte ung ud fra dennes potentialer og kompetencer.

Vi har derfor meget få regler, men mange individuelle aftaler. Vores værdier er: Respekt, Ligeværdighed, åbenhed, dialog, tillid og fleksibilitet.

Aldersgrupper

13-17 år 18-23 år

Tilbud

123.327

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vil du i kontakt med stedet?

Søger du et opholdssted, dagskole, botilbud eller andre sociale tilbud, så er FindOpholdssteder.dk stedet for dig. Uanset om du er almen bruger, pårørende eller sagsbehandler, så er du havnet det rigtige sted.

FindOpholdssteder.dk har Danmarks største oversigt over opholdssteder, dagskoler, botilbud og mange andre sociale tilbud. Du har mulighed for at søge i hele landet.

Der findes både opholdssteder, dagskoler og botilbud i København, Aarhus, Aalborg, Odense og masser af andre steder i Danmark.


Ønsker du at tilmelde dit opholdssted, dagskole eller botilbud?

Findes dit opholdssted, dagskole eller botilbud ikke på FindOpholdssteder.dk, så er det fordi, at du ikke er tilmeldt eller, at vores søgemaskine ikke har indekseret dit sted endnu. Kontakt os derfor på [email protected]