Atriumhus

[email protected]

Opholdsstedet Atriumhus et et opholdssted for psykisk skrøbelige/syge og sårbare unge i alderen 13-20 år. Vores opholdssted ligger under 10 min. fra Mørkøv station, hvorfra der kører tog mod Holbæk, København og Kalundborg.

Opholdsstedet Atriumhus er for børn og unge med personlighedsforstyrrelser, indadreagerende adfærd, sindslidelser og unge med psykiske problemer der venter på at komme i behandling eller har behov for efterbehandling.

Atriumhus er et lille hyggeligt opholdssted der har eksisteret siden 2008 som lægger vægt på at skabe en forudsigelig hverdag. I de hjemmelige omgivelser støttes de unge i hverdagens gøremål og dagligdagssituationer.

På opholdsstedet Atriumhus er der sundhedsfaglige ansatte og pædagoger til at tage sig af de unge. De ansatte tilrettelægger behandlingen så den kan rumme gruppen af unge, der profiterer af et meget struktureret, forudsigeligt og beskyttet miljø.

Atriumhus lægger vægt på stabilitet, indsigt og oplevelser, der på sigt kan skabe grobund for udvikling. Denne udvikling retter sig mod at de unge får et større ansvar for deres eget liv og egne muligheder.

Holbæk

Ledige pladser

1

Aldersgrupper

13-17 år 18-23 år 24 år -

Tilbud

79.002 kr

Skriv et svar

For at foretage en anmeldelse skal du verificere dig først.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vil du i kontakt med stedet?

Nykøbingvej 13
Mørkøv 4440 DK
Get directions

Er dette dit opholdssted?Verificeret

Sørg for at al information er opdateret.