Stensminde Opholdssted

På opholdsstedet vil vi tilstræbe, at skabe rammer som ligger så tæt op af de rammer, som man oplever i en normalfungerende familie, som overhovedet muligt.

Det betyder, at de unge skal tage del i hverdagen og deltage i at skabe rammerne for deres ophold på stedet, dette altid med udgangspunkt i den enkeltes problematikker og aktuelle udviklingsniveau og alder. F.eks. vil der være forskel på de krav, som stilles til den unge om at vær selvhjulpen i hverdagen, med eksempelvis tøjvask og planlægning, om det er en ung på 12 eller 17, eller, hvis den unge har en grad af ADHD, som netop kræver en høj grad af hjælp til strukturering af hverdagen

Ledige pladser

3

Aldersgrupper

6-12 år 13-17 år 18-23 år

Tilbud

82000

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vil du i kontakt med stedet?

Søger du et opholdssted, dagskole, botilbud eller andre sociale tilbud, så er FindOpholdssteder.dk stedet for dig. Uanset om du er almen bruger, pårørende eller sagsbehandler, så er du havnet det rigtige sted.

FindOpholdssteder.dk har Danmarks største oversigt over opholdssteder, dagskoler, botilbud og mange andre sociale tilbud. Du har mulighed for at søge i hele landet.

Der findes både opholdssteder, dagskoler og botilbud i København, Aarhus, Aalborg, Odense og masser af andre steder i Danmark.


Ønsker du at tilmelde dit opholdssted, dagskole eller botilbud?

Findes dit opholdssted, dagskole eller botilbud ikke på FindOpholdssteder.dk, så er det fordi, at du ikke er tilmeldt eller, at vores søgemaskine ikke har indekseret dit sted endnu. Kontakt os derfor på [email protected]